Uw betrouwbare keuze Focwa AAS


Activeer Lifetime Waranty
Activeer Lifetime warranty

Ik Wil onderdelen.nl
online shop

Partsbase
online catalogus

Ik Wil onderdelen.nl
online catalogus

Autoschade

Autoschade komt altijd onverwacht, en als het gebeurt wilt u daar liever geen omkijken naar hebben. Wij nemen u al het werk uit handen.

De Autoschadeherstelbedrijven van CAS zijn professionele autoschadeherstelbedrijven, waar kwaliteit en milieu hoog in het vaandel staan. Wij zijn gespecialiseerd in universeel schadeherstel van personen- en bestelauto's tot 3500 kg.

In beide vestigingen van CAS Autoschade staat een team van vakkundige mensen voor u klaar in geval van schade. CAS Autoschadeherstel is gevestigd aan de Monierweg 4a te Coevorden en aan de Jacob le Mairestraat 275 te Emmen.

We zijn 24 uur per dag bereikbaar op telefoonnummer 0524-512134 voor de vestiging Coevorden en op telefoonnummer 0591-641788 voor de vestiging Emmen.

CAS Autoschadeherstel is een Focwa Eurogarant bedrijf en geeft dan ook 4 jaar garantie op schadeherstel. Beide vestigingen van CAS Autoschadeherstel zijn aangesloten bij de landelijke schadeketen A.A.S.

Een tevreden klant is voor ons een "must". Wij meten dan ook voortdurend onze klanttevredenheid. Bent U nieuwschierig wat klanten van ons vinden?Klik op onderstaande links om klantreacties in te zien.

CAS - GEA Emmen:

<!-- start tevreden widget code -->
<iframe frameborder=0 id="tv-widget-iframe" scrolling="no" marginheight=0 marginwidth=0 src="https://autoschadeherstel.tevreden.nl/cgi-bin/react_tool.pl?Op=Widget&template=reviews&vestigingID=aas10&height=697&num_reviews=5&width=600"  height=697 width=600></iframe>
<!-- end tevreden widget code -->

 

CAS Coevorden:

<!-- start tevreden widget code -->
<iframe frameborder=0 id="tv-widget-iframe" scrolling="no" marginheight=0 marginwidth=0 src="https://autoschadeherstel.tevreden.nl/cgi-bin/react_tool.pl?Op=Widget&template=reviews&vestigingID=aas03&height=697&width=600&num_reviews=5"  height=697 width=600></iframe>
<!-- end tevreden widget code -->